Kies een toepassingsgebied »

Zusterbedrijf Remacle Beton huldigt nieuwe productiemachine in

Zusterbedrijf Remacle, in het Belgische Floriffoux, heeft begin juni een nieuwe productiemachine ingehuldigd, in aanwezigheid van zo’n 120 genodigden. Onder hen ondermeer Belgisch Minister van Bedrijven Sabine Laruelle en Managing Director CRH Europe Products & Distribution Eric Bax.

“De nieuw ingehuldigde productie-unit vertegenwoordigt een investering van 3 miljoen euro en ondersteunt onze verbintenis om klanten niet alleen een goede bereikbaarheid en een hoge kwaliteit van producten en diensten te geven maar hen ook een ware klantenbeleving te bieden”, zegt Jean-Christophe Hollay MD CRH Civil Networks Residential.

“Met deze nieuwe machine kunnen we een verbeterde veiligheid garanderen, de productiecapaciteit verhogen en het rendement verbeteren”, voegt Alain Kirchmeyer, MD CRH Civil Networks Europe hieraan toe. “Daarnaast stelt de centrale ligging van deze productie-unit ons in staat om ons marktleiderschap in België verder door te zetten”.

Met de officiële inhuldiging wil Remacle o.a. de banden met de politieke wereld en andere belangengroepen in België versterken. 

Contact us